Gyártási év: 2016 | Adásnap: 2016. február 16.
Időpont: 17:03:13 | Időtartam: 00:50:07 | Forrás: Duna TV | ID: 3018251
NAVA műfaj: talkshow
Főcím: Ridikül+-
Műsorújság szerinti cím: Ridikül
Műsorújság adatai: (talk show)Női talkshow

Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma: Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes. Női talkshow
Műsorszolgáltatói ismertető:
Hosszú ideje tartó és látszólag jól működő kapcsolatok is elromlanak, illetve tönkremennek. Hogyan viseli az ember a szakítást 10-15 évnyi házasság vagy együttélés után? Képes-e talpra állni és továbblépni? Ha igen, hogyan? A szomorú válási statisztikákat mindenki ismeri, ez alól a híres emberek sem kivételek, az ő történetük adhat példát másoknak. Beszélgetőtársunk lesz Náray Erika, Lola és Oszter Alexandra. Meglepetés férfi vendégünk őszintesége példaértékű lehet mindannyiunk számára.

Mi érdekli a hölgyeket? Egészség, szerelem, gyermekek, élet, halál, szomorú és vidám pillanataink. S, hogy mi érdekli a férfiakat? A hölgyek! Mindenkinek szól tehát ez a különös című műsor. Érdekes témák, érzelmes pillanatok, értékes emberek.
Adás: minden hétköznap 17:00, Duna
...
Több

Személyek

02:21

Náray Erika, színésznő, énekesnő

04:02

Oszter Alexandra, színésznő, grafikus

06:29

Lola, Korsós Judit, énekesnő, előadóművész

27:24

Böröndi Tamás, színművész, igazgató, Vidám Színpad

Kiemelt részek

11:12:54

Ridikül [2015]

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017