Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. március 16.
Időpont: 17:14:19 | Időtartam: 00:50:10 | Forrás: Duna TV | ID: 3119376
NAVA műfaj: talkshow
Főcím: Ridikül+-
Műsorújság szerinti cím: Ridikül
Műsorújság adatai: Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma: Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes. Női talkshow
Technikai leírás:
A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
Mi érdekli a hölgyeket? Egészség, szerelem, gyermekek, élet, halál, szomorú és vidám pillanataink. S, hogy mi érdekli a férfiakat? A hölgyek! Mindenkinek szól tehát ez a különös című műsor. Érdekes témák, érzelmes pillanatok, értékes emberek.
Adás: minden hétköznap 17:00, Duna

- Ridikül: A zene gyógyít
A március 16-i adás tartalmából
A zene gyógyhatása nincs eléggé a köztudatba vésve. Pedig kutatások bizonyítják jótékony hatását. Nemcsak a zenéhez értő emberek vehetnek a kezükbe hangszert, nemcsak ők énekelhetnek, hanem bárki, hisz ez mindenkinek jár. A zene hatással van a kedvünkre, felerősíti az aktuális érzéseinket, általa tudunk kikapcsolódni. De a mélyebb hatásairól inkább a hozzáértő vendégeinket kérdezzük: Illényi Katicát, Vaskó Máriát, Kozákné Standovár Sárát és meglepetés férfi vendégünket, aki nem csak egy, hanem egyszerre több zenekar tagja.
...
Több

Személyek

02:41

Illényi Katica, hegedűművész

02:58

Vaskó Mária, énekesnő, Nem adom fel zenekar

04:15

Kozákné Standovár Sára, gyermekpszichológus

25:56

Kiss Barna, zenész, dalszerző

Kiemelt részek

02:09

Mai témánk: A zene gyógyít

00:39

Ridikül

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017