Gyártási év: 2017 | Adásnap: 2017. március 14.
Időpont: 17:14:21 | Időtartam: 00:50:10 | Forrás: Duna TV | ID: 3119916
NAVA műfaj: talkshow
Főcím: Ridikül+-
Műsorújság szerinti cím: Ridikül
Műsorújság adatai: Egy ridikülbe minden belefér és egy hölgy mindent bele is tesz! Ezt a nők tudják, a férfiak elviselik. De mi is pontosan egy ilyen táska tartalma: Párválasztás, gyermekvállalás, kapcsolati problémák, pénzügyek, az egészség megőrzése, betegségek, komoly és vidám témák naponta meg- és kibeszélve a stúdióban ülő ismert hölgyekkel. Nem túl komoly, de nem is felszínes. Női talkshow
Technikai leírás:
A feltüntetett műsorkészítők köre adásonként változó.
Műsorszolgáltatói ismertető:
Ridikül: A borok királynői
A borászt mai napig férfias foglalkozásnak tartják. A bor és a nő két örök téma, a borász közösségben pedig mostanság sűrűn találkozni női nevekkel. Egyre több hölgy dönt úgy, hogy ebbe a szakmában szeretne kiteljesedni. De vajon igaz-e az, hogy van női és van férfi bor? Vagy csak finom bor van? Vajon egy tokaji borász felbont egy villányi bort és fordítva? Erről kérdezzük a borok királynőit: Gálné Dignisz Évát, Bárdos Saroltát, Debreczeni Mónikát. Mai meglepetés férfi vendégünket jól ismerjük, aki szintén a borászatban találta meg igazán önmagát.

Mi érdekli a hölgyeket? Egészség, szerelem, gyermekek, élet, halál, szomorú és vidám pillanataink. S, hogy mi érdekli a férfiakat? A hölgyek! Mindenkinek szól tehát ez a különös című műsor. Érdekes témák, érzelmes pillanatok, értékes emberek.
Adás: minden hétköznap 17:00, Duna
...
Több

Személyek

02:39

Bárdos Sarolta, borász, Tokaj Nobilis Szőlőbirtok

03:15

Gálné Dignisz Éva, Gál Szőlőbirtok és Pincészet

04:22

Debreczeni Mónika, birtokigazgató, Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet

36:56

Rókusfalvy Pál, borász, Rókusfalvy

Kiemelt részek

02:10

A borok királynői

00:39

Ridikül

©Nemzeti Audiovizuális Archívum, 2017